Van bouwrijp maken
tot
sierbestrating en
tuinaanleg

Een perfect aangevulde bouwput, een professioneel aangelegde riolering, het bestraten van uw terrein en weg of een kunstig aangelegde tuin: voor Kuijpers Grondwerken & Bestratingen uit Leuth is dit alledaags werk. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op. Bel 06-53208075 of vul het contactformulier in.

Wij staan open voor nieuwe uitdagingen en samenwerkingen met bouwbedrijven, hoveniers, tuin- of landschapsarchitecten, gemeentes, bedrijven en particulieren.

 

Verhuur materieel voor grondwerk

Voor grond- en straatwerk en wegenbouw staan wij tot uw beschikking met onder andere onze:

  • Mobiele graafmachine 15T, evt. met diverse hulpstukken
  • Mini graver 0,8 ton, 1,9 ton en 2,5 ton
  • Mini loader 2,2 ton
  • Rupsdumper
  • Schäffer loader
  • Terex loader. evt. met lasergestuurde leveller

Ons materieel verhuren we inclusief bediening, grondwerkers en stratenmakers. Met onze trekker/containerkipper en containers van 10 m³ verzorgen we ook het transportwerk van bijvoorbeeld grond en verhardingsmaterialen. 

Bestrating Nijmegen

Bestrating en sierbestrating

Bent u op zoek naar een stratenmaker in Nijmegen of omgeving die zowel grote als kleine projecten aankan? De stratenmakers van Kuijpers hebben veel ervaring met allerlei soorten bestrating en sierbestrating. Bijvoorbeeld met straatwerk voor scholen, bedrijven en particulieren, ook door middel van machinaal straten.

Naast het bestraten van uw tuin, stoep, schoolplein, bedrijfsvloer of erf leveren wij ook alle soorten bestratingsmaterialen en materialen voor wegenbouw en tuin. Denk aan: zand, grond, grind, splitten, compost en menggranulaat.

Meer informatie over (sier)bestrating?
Grondverzet Nijmegen

Grondverzet voor de (wegen)bouw

Goed en professioneel grondwerk is onmisbaar voor ieder succesvol (wegen)bouwproject. Van het bouwrijp maken van uw bouwterrein tot het verharden van wegen. Alle grondwerk voor bouwputten, bijvoorbeeld ontgraven of aanvullen voert Kuijpers Grondwerken graag voor u uit. 

Moet er eerst gesloopt worden voordat u aan de slag kunt? Ook eventueel sloopwerk nemen wij u graag uit handen.

Meer informatie over grondwerk voor de bouw
Rioleringswerkzaamheden

Rioleringswerkzaamheden

Een goed werkende riolering die jarenlang meekan? Laat uw rioleringswerkzaamheden uitvoeren door Kuijpers Grondwerken & Bestratingen. Wij leveren en leggen onder meer PE en PVC rioolbuizen en betonriolen.

Een duurzame ontwikkeling die de laatste tijd steeds meer in de belangstelling staat, is regenwaterinfiltratie . Daarbij wordt een regenpijp (van uw huis of bedrijf) aangesloten op een infiltratievoorziening in de grond. Zo kan het regenwater door de bodem worden opgenomen, waardoor het grondwater op een natuurlijke manier wordt aangevuld. Zo ontlast u het riool en doet u de natuur een groot plezier. Wij zorgen voor ontwerp incl. de benodigde berekeningen, levering en aanleg van systemen voor regenwaterinfiltratie.

Meer informatie over rioleringswerkzaamheden?
Vijver aanleggen Nijmegen

Tuinaanleg en divers grondwerk

Wist u dat het plaatsen van betonnen keerwanden een populaire manier is om de beschikbare oppervlakte van een tuin te vergroten? Kuijpers Grondwerken & Bestratingen voorziet u graag van advies bij al het grondwerk voor uw tuin. Bijvoorbeeld bij het ontruimen van uw tuin of voorbereiden voor een geheel nieuwe invulling ervan. Ook leggen wij vijvers aan, leveren en leggen graszoden en planten we (grote) bomen.

Tuinaanleg en divers grondwerk